Over mij

Ik ben Rensina Steursma, 23 jaar, en studeer Ruimtelijke Productpresentatie aan het Cibap. Deze opleiding heeft te maken met het inrichten van winkels, etalages en (foto) styling. Ik woon doordeweeks op kamers in Zwolle en ben in het weekend vaak bij mijn ouders in Sappemeer te vinden.

Op My Daily Teacup blog ik over mijn belevenissen, mijn creativiteit en plaats af en toe DIY’s, lekkere recepten, theezakjes, theenieuwtjes (want ik heb een theezakjesverzameling) en deel ik de leukste hotspots. Eigenlijk alles wat ik leuk vind kan voorbij komen, vandaar mijn dagelijkse kopje thee.

Af en toe plaats ik een review op mijn blog. Van een boek, tijdschrift of een nieuw product dat ik heb ontdekt. Ook heb ik een aantal keer een product gereviewd voor een bedrijf. Dit zijn voornamelijk theezakjes. Maar ook ben ik sinds kort hobbyboekblogger voor bol.com. Dit houdt in dat ik om de maand een hobbyboek review en deel op bol.com. De reviews zullen ook op dit blog langskomen, vaak uitgebreider en met foto’s.

Wil je nou ook met mij samenwerken, mocht je een vraag hebben of wil je iets met mij delen dan kun je mij mailen op rensinasteursma@hotmail.com of laat een reactie achter onder een blog.

Veel plezier met het lezen van mijn blog!
Liefs, Rensina Steursma

Recente samenwerkingen:
Schermafbeelding 2016-03-06 om 14.20.33Schermafbeelding 2016-01-27 om 20.12.52Schermafbeelding 2016-01-17 om 20.07.48Schermafbeelding 2016-01-17 om 19.45.04Schermafbeelding 2016-01-17 om 19.44.45

Een gedachte over “Over mij

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s